< Tilbage

Nyhedsbrev fra bestyrelsen januar 202027-01-2020 - 21:44

Læs om bl.a. effekter i opgange og rengøring i nyhedsbrevet

Kære nabo

 

Så kom vi ind i 2020, hvor vi står foran en del opgaver. Vi sender her et nyt nyhedsbrev.

 

God fornøjelse.

 

Mvh Bestyrelsen for Det Flexible Hus

 

 

Effekter i opgange

Om kort tid er der frist for at fjerne genstande fra opgange og reposer. Dette gælder også brandtrappen. Vi gør for god ordens skyld opmærksom på, at effekter også omfatter private planter på fællesarealerne.

Bestyrelsen er klar over, at der er mange forskellige holdninger til, om der bør stå genstande mellem lejlighederne af praktiske eller æstetiske grunde. Såvel husorden som regler fra myndighederne er dog klare: det må der ikke. Det betyder som tidligere skrevet, at genstande skal være fjernet senest den 31. januar. Såfremt der herefter stadig findes genstande, vil bestyrelsen tage initiativ til, at stort som småt bliver fjernet og opbevaret, så det er muligt at få sine ting igen ved henvendelse til bestyrelsen inden for tre måneder. Hvis der er ting, der har været sat op på vægge, skal skaderne udbedres. Er dette ikke gjort, vil der blive bestilt håndværkere til at udbedre skader med afregning af den enkelte beboer via DEAS. Vi håber naturligvis, at alle vil bakke om initiativet.

 

 

Rengøring

Bestyrelsen har gennem nogen tid modtaget henvendelser omkring mangelfuld rengøring og vedligehold af fællesarealer både inde og ude. Vi sætter stor pris på henvendelserne, da vi alle gerne vil have, at ejendommen holdes i pæn stand. Sørg gerne for så konkrete oplysninger som muligt og gerne med billeddokumentation. Det giver en mere præcis dialog med rengøringsselskabet. Senest har Aamann & Wulff oplyst, at de vil gennemgå ejendommen sammen med det ugentlige rengøringsteam for at højne kvaliteten.

 

På hjemmesiden kan man læse mere om de opgaver, som er indeholdt i aftalen med Aamann & Wulff – under ”For Beboerne” og ”Rengøring” (klik her)

 

Endelig kan vi kun opfordre til, at vi også selv medvirker til at sikre en pæn ejendom. Eksempelvis kan man støvsuge reposerne, når man alligevel er ved at støvsuge eller vaske gulv i sin lejlighed. Vi må også forvente af hinanden, at hvis man skulle være så uheldig at spilde skrald, når man smider affald i skakten, så rydder man naturligvis op efter sig selv, så der ikke ligger skrald til næste rengøring, som for etager over 2. sals vedkommende, kan være 3-4 uger senere.

Det samme gælder svineri i elevatoren, hvor man selv bør gøre elevatoren rent. Det kan være ved cykeltransport til kælderen, op- eller nedbringning af juletræ eller et lille uheld for en hund.

 

 

Parkering

Der observeres med mellemrum, at folk parkerer køretøj ved indkørslen til Det Flexible Hus. Det er strengt ulovligt. Bestyrelsen opfordrer til, at man tager et billede heraf og kontakter politiet.

 

 

Generalforsamling

Generalforsamling afholdes onsdag den 22. april 2020 kl. 18.00 i Ørestads Gymnasium. Der følger mere information, når vi kommer tættere på mødedatoen.  

 

 

 

< Tilbage